Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version

Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full VersionSelamat malam sobat-sobat kambing bodoh, setelah kemarin blog kambing bodoh membagikan link download tentang game full version bercategory Action, FPS dan Adventure yang berjudul Free Download Far Cry 3 Full Repack (PC). Pada kesempatan malam hari ini saya akan share alias membagikan link download tentang software full version bercategory sistem operasi atau OS yang berjudul Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version. Ayo siapa yang belum tahu Windows 8? Buat yang belum tahu ini saya jelaskan. Windows 8 adalah sebuah sistem operasi terbaru dari microsoft, kenapa versi blue? yupz, karena rahasia microsoft baru-baru ini terungkap tentang windows 8 blue yang sudah bisa di download alias microsoft Bocor...Bocor (kayak iklan di TV lokal indonesia),hehe. Saya mempostingkan software full version download bergenre sistem operasi ini, karena ada yang tanya begini "mas, punya windows 8 blue gak?" terus saya jawab "iya punya, kenapa mas?" nah, si dia jawab lagi "tolong uploadkan ya mas, saya mau banget nih?". Lah, terus kalau pengunjung minta seperti itu, saya harus ngapain? ya uploadkan terus postingkan. Kebetulan Windows 8 Blue ini sudah saya test dan saya aktivasi ternyata bisa juga alias Genuine. Terus saya coba fitur-fitu dalam windows 8 blue ini seperti mail, massanging, people, store, internet explorer 11 dan lainnya ternyata berjalan mulus tanpa kendala apapun. Windows 8 Blue kali ini versi Professional bukan Enterprise dan untuk 32-bit (x86) bukan 64-bit (x64). Keunggulan windows 8 dari pada windows sebelumnya adalah tidak perlu install driver. Nah, jika sobat ingin memiliki windows 8 blue ini secara gratis alias free, silahkan sobat beli download dibagian bawah postingan pada malam hari ini.

Berikut Fitur dari Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version :
  • Windows 8 Blue Build 9364 has leaked. it is an x86 build from an MS partner.
  • An early build of Windows Blue, the next version of Windows, has leaked online on the same day that Microsoft CEO Steve Ballmer celebrates his 57th birthday. Build 9364, a partner version that was originally compiled on March 15th, has been made available on file sharing sites and includes some of the new changes that Microsoft is building into its significant Windows 8 update. Leaked screenshots show that the company is bringing smaller and even larger Live Tile arrangements to its Start Screen, along with greater control over the color personalization options, and a whole lot more.
  • Microsoft is building in an additional snap view into Windows Blue, allowing users to place apps side-by-side in the Windows 8 view. The new 50 / 50 view is similar to the desktop mode snapping, but Microsoft also supports up to 4 snapped apps alongside each other. New alarm and calculator WIndows 8 -style apps will also take advantage of these new views, but we understand developers will be able to update their apps to support the additional Snap Views alongside other API changes and additions.
  • Other improvements include a number of new options in the Windows 8-style settings screen. Microsoft appears to be adding all of the necessary settings required to ensure tablet users don't have to drop to the desktop Control Panel to change things. SkyDrive options are present, which appear to show greater integration with auto camera uploads and control over device back ups and files. There's also an app settings section that surfaces options to change default apps and information on app sizes. Settings and UI improvements aside,
  • Microsoft is also making changes to its Charms. The Devices Charm includes a new "play" option, which looks similar to the existing PlayTo options found in Windows 8. On the Share Charm there's a new screenshot option that lets you quickly share an image with applications. Internet Explorer 11 is also included in Blue, although it's not immediately clear from the leaked screenshots what improvements have been made.
Berikut Screenshot Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version :

Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version
klik gambar untuk memperbesar
Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version
klik gambar untuk memperbesar
Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version
klik gambar untuk memperbesar
Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version Gratis Genuine :
Link=>> [ Here ] Indowebster, Mediafire,  Hugfiles, Ufox, Uptobox dan SuperUPL  Full Speed

Berikut System Requirement dari Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version Terbaru :
  • Processor (CPU): 1 GHz or Higher.
  • RAM: 1 GB for 32-bit version 
  • Free HDD space: 16 GB for the 32-bit version 
  • Graphics: the graphics device Microsoft DirectX 9 or later.
  • Date of Release: 27 March, 2013
  • Developer: Microsoft Corporation
Fiiuhh, Akhirnya selesai juga postingan kali ini tentang software full version bercategory sistem operasi atau OS yang berjudul Free Download Windows 8 Professional Blue 32-bit Full Version dan jangan lupa juga untuk membaca link download yang lain dari saya tentang game full version bergenre Action, FPS, Adventure dan Arcade yang berjudul Free Download BioShock Infinite 2013 Full Version (PC). By The Way, Jangan sampai lupa juga untuk berkomentar dan mengklik G+ dibawah, supaya blog Kambing Bodoh selalu memberikan pelayanan yang terbaik buat sobat semua dab update software full version, game full version dan film bluray dan dvdrip terbaru gratis. Link download tersebut bisa di resume, Terima Kasih dan Silahkan Didownload.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2013 | Blogger Template by Ais Bertuah | Support to: Distro Bola